Round 4 24H of Zolder

Eindelijk een droom die uitkomt. Voor de 24U reed ik voor het eerst bij het Xwift team, hier deelde ik een BMW 325i met Gunther Levi, Desiree Aerts, Pablo Coosemans en Bart Jans. Onze kwalificatie en superpole liep niet zoals gepland, we merkte dat de wagen niet loopte zoals het hoorde.

Voor de start van de 24u hadden de mecaniciens ervoor gezorgd dat de wagen tiptop in orde was, zo kon ik de start nemen vanaf de 35ste plaats. De buitentemperatuur bedroeg maar liefst 34 graden in de schaduw, dat was zwaar voor piloot en auto.

Wij konden uit de problemen blijven en daardoor klommen we vanaf de 10de plaats in de klasse op naar de 6de plaats in onze klasse!

Bekijk zeker het fotoalbum van deze wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *