BELCAR 2023 Round 3

WAT EEN 24H RACE !

Eerst en vooral dikke merci aan heel het team! Ook dikke merci aan mijn medepiloten Ian Gepts , Benjamin De Cock, Ruud Boffin en John Schols top team!

We starte P38-P40 algemeen en P7-P9 in klasse. De vrije training en qualificatie verliepen beide heel goed ! De superpole behaalde we een mooie P4. Jammer genoeg kregen we een 5sec penalty waardoor we P7 moesten starten. Na een half uur ging onze ABS kapot waardoor we de hele 24h zonder ABS moesten rijden!

Tot tweemaal toe werden we slachtoffer van een aanrijding waar we zelf geen inspraak in hadden hierdoor hebben we uren in de box gestaan. Dankzij andere teams konden we met wat onderdelen en door de auto uit te lijnen verder rijden.

Waar we 9e van 9 auto’s in de klasse waren in een bepaald stadium in de race, wisten we terug te klimmen naar 6e en de race te eindigen. Een topprestatie van het hele team!

Ik wil ook graag mijn sponsors en team bedanken om in mij te geloven! Dacar Digital Printing , Muziekcafé Saloed, Containerdienst Huys, Hans Verschueren en Ward Hendrickx, Ian Gepts, Cédric Baeten

Bekijk hier het fotoalbum van deze wedstrijd!