BELCAR 2023 Round 1

Het nieuwe seizoen van de BELCAR endurance ging van start met een wedstrijd van 3 uur op het circuit van Zolder. Dit jaar deel ik de wagen van IC-Motorsport samen met Cédric Baeten. Onze kwalificatie liep niet zoals gehoopt, op de rechte stukken van het circuit hadden we te maken met vermogensverlies wat resulteerde in een zesde plaats in onze klasse.

Cédric startte de wedstrijd en na enkele rondes lagen we 5de van de 8 wagens in onze klasse. Een paar uur verder in de wedstrijd hadden we ons een plaatsje op het podium kunnen bemachtigen, maar na enkele incidenten op de baan zakte we terug naar een 4de plaats in onze klasse op 3 tienden van de 3de plaats.

Een mooie start van een nieuw seizoen met uitzicht op enkele podiumplaatsen, onze volgende wedstrijd is op het iconische circuit van Spa-Francorchamps waar we op zondag 4 juni een wedstrijd van 3 uur rijden.

Bekijk hier het fotoalbum van deze wedstrijd!