Round 5 Nürburgring

,

De voorlaatste koers van het seizoen stond gepland op de Nürburgring. De timing was zeer strak want alles stond gepland op één dag, zondagochtend begonnen we met een vrij training in de gietende regen. Het was allemaal nieuw voor mij. Ik reed voor het eerst bij ROFIX op een nieuw circuit in de regen, dat was veel belovend! Onze kwalificatie ging supergoed, we konden de wagen op de derde plaats kwalificeren.

De race van net iets meer dan 2 uur was voor 3/4 gevorderd, we stonden na anderhalf uur nog steeds op de derde plaats, enkele seconden achter de 2de plaats en met een ruime voorsprong van drie rondes op onze achtervolger.

Twintig minuten voor het einde begaf de cardanas het, daar stonden we dan stil op het circuit. Dat betekende het einde van de koers…

Absoluut niet het einde waarop we hebben gehoopt maar we konden wel terugkijken op een zeer sterke prestatie in de regen.

Bekijk het fotoalbum.